Силвиа Перез Круз на Офест 2020


Силвиа Перез Круз, каталонска пејачка, која беше највена некаде на почетокот на годината за Офест 2020 кој што требаше да се случи во јуни конечно настапи на 19-тото издание на Офест на 3 ноември во Македонската филхармонија. Позната пејачка во џез, фадо и фламенко круговите беше возбудена да настапи пред македонската публика и беше благодарна за шансата која и се фава на културата и во време на пандемија.

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020Sílvia Pérez Cruz @ OFFest 2020

 


Leave a comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.