Made to Break и The Thing на третата вечер од Скопскиот џез фестивал


После двете тивки фестивалски вечери дојдоа на ред да настапат Made to Break и The Thing, предводена од добро познатиот саксофонист на македонската публика Mats Gustafsson, кои слободно може да се рече дека ја „срушија“ концертната сала со своите енергични и динамични настапи.

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

Made to Break

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing

The Thing


Leave a comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.