Category Archives: Others

Радиан и Светлост со Одрон ритиал оркестра на третата вечер Скопскиот џез фестивал


Третата вечер на Скопскиот џез фестивал 2020 беше резервирана за бендови кои користат импровизации при своето музицирање. Вечерта ја отворија виенската група Радиан кои ја имаат обликувано електронската сцена во Виена. После нив настапија Светлост со Одрон ритиал оркестра од Македонија.

Бум! Бум! Балканска треска на Оффест


Разиграна четврта вечер на Оффест 2019. Балканска треска со Sondorgo еден од водечките претставници на тамбурашката музика од Унгарија по кои настапија оргестарот Џамбо Агушви којшто се смета за еден од најдобрите дувачки оркестри на Балканот.

About this website


This website is a result of my work as a freelance photographer and my travelings as a results of my job. I was planing to have this website for a couple of years now and finally I can see it becoming reality.

Tbilisi, Georgia